Ele, Lama, Lingota & Hekur Katror

Te disponueshme ne magazine: 304, 316L
Diapazoni i madhesise: 20x3 - 120x10mm
Gjithashtu dhe masa te tjera sipas porosise

Te disponueshme ne magazine: 304, 316L
Diapazoni i madhesise: 20x20x3 - 100x100x12 mm
Gjithashtu dhe masa te tjera sipas porosise

Te disponueshme ne magazine: 303, 304, 316L
Diapazoni i madhesise: 3mm deri ne 500mm
Gjithashtu dhe masa te tjera sipas porosise

Te disponueshme ne magazine: 303, 304, 316L
Diapazoni i madhesise: 3mm deri ne 20 mm
Gjithashtu dhe masa te tjera sipas porosise