Rreth Nesh

Me një histori të suksesshme që fillon që nga viti 2005, Proinox Albania ka ndërtuar një prani të fortë në treg, shërbyer si furnitori kryesor për produktet e aspirimit dhe një burim i besueshëm për llamarinat e inoksit. Pas 19 vitesh në fushën e biznesit, kemi shndërruar eksperiencën tonë të gjatë në një avantazh konkurrues, duke përmirësuar vazhdimisht cilësinë dhe shërbimin tonë.

Në vitin 2016, kompania ndryshoi strategjinë e saj duke kthyer fokusin nga tregtia e xingatos në fushën e inoxit. Me një rrjet të gjërë furnizuesish nga vende prestigjioze si Italia, Gjermania, Greqia dhe Spanja, ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve të inoxit, të përshtatur për dimensione të ndryshme dhe nevoja të ndryshme industriale.

Përveç kësaj, jemi të angazhuar në ofrimin e zgjidhjeve të personalizuara të inoxit për sektorë të ndryshëm, duke përfshirë energjinë, transportin, detin, elektronikën dhe shumë fusha të tjera industriale. Cilësia e lartë e produkteve është gjithmonë në qendër të vëmendjes tonë, dhe për këtë arsye sigurohemi që çdo produkt që ofrojmë të përmbushë dhe tejkalojë pritjet e konsumatorëve tanë.

Në Proinox Albania, kuptojmë rëndësinë e partneritetit afatgjatë dhe jemi të vendosur për të vazhduar të ofrojmë produkte dhe shërbime të shkëlqyera që kontribuojnë në suksesin e klientëve tanë. Me një vizion të orientuar nga cilësia dhe një angazhim të palëkundur ndaj përmirësimeve të vazhdueshme, jemi krenarë që kemi arritur të bëhemi emër i njohur në industrinë e inoxit. Faleminderit për mbështetjen dhe besimin tuaj gjatë këtyre viteve, dhe jemi të gatshëm të shërbejmë edhe në të ardhmen me standarde të larta të cilësisë dhe profesionalizmit.