Rakorderi INOX

Rakorderi Inox Per Linjat Ushqimore

Reduksion
Tee
Brryl
Hollandez

Rakoderi Saldimi INOX

Brryl Saldimi
Tee Saldimi
Reduksion Saldimi
Kartela Saldimi

Rakoderi per linjat industriale

Tronketa
Manikota
Nipple
Hollandez me fileto
Nipple me Reduktim
Reduksion
Brryl me Fileto
Brryl MF
Tee
Tee Kryq
Tapa M
Tapa F
Tee
Tee Kryq
Hollandez me Fileto
Hollandez MF

Fllanxha Inoxi

Fllanxha Normale
Fllanxha Qorre
Fllanxha me qafe
Fllanxha me Fileto

Saracineska dhe aksesorë të tjerë